Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 28 juni 2011

Exmannen

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mig
Sms: Dagen då du friade till mig känns som en evighet sedan men jag kan inte och jag kommer aldrig att glömma dig och det vi hade. /Susanne
Svar: Haha, skämtar du? Fyfan!

Förklaring: Fick detta av mig föredetta sambo. Blev faktiskt helt chockad att hon kunde skriva så till sin exman. Trodde inte dom hade kontakt. Vi planerade tom att gifta oss, men inte längre.

/Daniel

Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Förstår inte hur dethär kunde vara ett felsms?

  SvaraRadera
 2. Till Anonym 29 juni 13:03. Du borde antingen läsa eller förstå bättre (antagligen båda). Men jag kan förklara: Hon skickade ett sms till sin sambo som var meningen till sin exman. Inte så jävla svårt att förstå, om man tänker efter.. eller läser.

  SvaraRadera
 3. Till anonym: Som jag förstod det så fick han sms:et från sin sambo som han också planerade att gifta sig med. Men när han märkte att hon skrev så till sin exman så blev det ändrade planer.

  SvaraRadera
 4. Hon skulle skicka till sin ex man men råkade istället skicka till sin dåvarande sambo, som lagt ut detta.

  SvaraRadera
 5. Måste det alltid vara flera personer som förklarar samma sak? Ni är nog inte heller så smarta. xD

  SvaraRadera
 6. Visdomen tar över.

  SvaraRadera