Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 4 juni 2011

Helt jävla dött

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Min man
Sms: Det är helt jävla dött mellan mig och min man. Fattar inte, jag känner absolut ingenting längre för honom. Vad gör du ikväll? Kan vi inte ses?
Svar: Din hora!

Förklaring: Kände mig just då så jäkla trött på min man. Jag skulle messa en kompis men råkade skicka till min man. Alltså, jag skulle absolut inte vara otrogen utan bara umgås med en väninna. Men det var svårt att få honom att tro det.

/Majken

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Tror inte jag skulle klara av att bli kallad hora, oavsett situation. Det är ett otroligt nervärderande ord. Har man det inte bra sinsemellan får man reda ut det på ett eller annat sätt men jag tror, att börjar man ta till såna medel mot varandra är det svårt att reparera förhållandet...

    SvaraRadera