Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 3 juni 2011

Kattjävel

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Min kompis My
Sms: Förlåt för att jag lät sur när du ringde. Hade precis upptäckt Sams otyg...
Svar: Felsms?

Förklaring: Precis när jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag att min katt (Sam) hade kissat i min säng, och precis då ringer min pojkvän för att säga godnatt. Jag var kort i tonen och sur, och skulle be om ursäkt för det, men lyckades skicka till min kompis My (eftersom jag precis innan hade sms:at henne för att få låna ett täcke...).

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar