Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 24 juni 2011

Längtar

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Chefen
Sms: Glad midsommar gubben. Vi kanske kan ses ikväll hemma hos mig? längtar efter dig?
Svar: Jag förstår inte riktigt? Det måste ha blivit fel skickat?

Förklaring: Haha, jag skulle messa en kille jag dejtat några gånger. Men chefen fick messet. Jag fick såklart ge en förklaring.

/Anna

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Haha, oh no pinsamt ju!

    Kika gärna in på min blogg om du har lust, ladynova.blogg.se

    Min blogg handlar om Livet runt 30, Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva "enligt mallen - skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv" eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen,dejting,mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest ( skriver en bok om det just nu )

    SvaraRadera
  2. äre folk som är innne på denna sida fortfarande!? urk!!!!

    SvaraRadera