Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 28 juni 2011

Pappas jobb

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Pappas jobb mob
Sms: Tack för en underbar natt. Jag tror inte det kan bli bättre. Kyssar från mig!
Svar: Inget

Förklaring: Jag skulle skicka till en kille jag träffat men råkade skicka till pappas jobbmob. Eftersom pappa hade semester just då så hade de andra på hans jobb tagit över hans mob. Vilket ledde till absolut pinsamhet. Herregud vad jag fick pappa att få förklara till hans arbetskamrater att jag skickat fel.

/Karolina

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar