Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 7 juli 2011

Dansa balett

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Dejten Stefan
Sms: Fick nyss reda på att Stefan som jag dejtar dansar balett. Först trodde jag att han skämtade men sedan visade han upp bilder och filmer så nu försöker jag hitta på en snabb vitlögn för att slippa träffa honom ikväll. Hjälp!
Svar:

Förklaring: Min tabbe blev min vita lögn. Hehe jag slapp träffa honom iallafall. Fastän mitt sms var menat till en nära väninna.

/Sofie Olsson

Felsms.com

9 kommentarer:

 1. Där gick du förmodligen precis miste om en superkropp!

  SvaraRadera
 2. Sjuk tur han hade att han slapp umgås med en date som inte har plats i hjärnan för vanligt hälsosamt öppensinnat tänkande

  SvaraRadera
 3. Skönt att du slapp dejta en kille med stenhårda muskler, utan macho-attityd och stark självkänsla. Hoppas du hittar din drömkarl! Ett tips är att leta på närmaste sportbar..

  SvaraRadera
 4. And that's why you will be forever alone :)
  Sluta vara så petig på småsaker.

  SvaraRadera
 5. Vad är det för fel på balett? :/

  SvaraRadera
 6. Balettdansare har muskler som FAN. Jag skulle ÄLSKA en sådan karl!

  SvaraRadera
 7. Hur fan kan du vara så ytlig och dömma någon för dens intresse?

  SvaraRadera
 8. Idiot, so what att han dansar balett? Det är bara charmigt. Jävla lågstadiefasoner. Det är bara trevligt att han har en hobby för fan.

  SvaraRadera