Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 1 juli 2011

Din fru

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Min bästaväns bror
Sms: Jag var bara tvungen att låna en mobil och säga att jag saknar dig som sjutton! puss din fru <3
Svar: Kan detta vara Tia? :)

Förklaring: Jag skulle skicka till en kille som jag har jag hållt på med ett tag och brukar skoja att jag är hans fru och såklart så skickade jag till min bästis bror. Jag smsade tillbaka och skrev: det är Jennifer, jaså du har 2 fruar nu! Jag fick tillbaka: hej tror du skulle skicka till min syster. Nu har jag bett om ursäkt i alla fall men jag skäms sjukt mycket!

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar