Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 5 juli 2011

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Daten
Sms: Jag tror jag bajsade när jag skulle bara fisa
Svar: ojdå

Förklaring: Hon svarade inte mer än så på mitt fel skickade sms. Jag dog tror jag

Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Vadfan är det för fel på folk idag? Vadfan det är väll bara att säga "säg till innan du kommer" eller "jag vill inte suga kuk", eller skicka ett jävla sms om du är så socialt inkapabel. Men inte fan biter man någon på könsorganet din sjuka jävel. Ta inte allt folk säger till dig på allvar lilla tjejen... sjukt!

    SvaraRadera
  2. waaaaahahahahahaha!!! jag dör xD

    SvaraRadera