Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 22 juli 2011

Kom hem

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mig från okänd
Sms: Vart är du? Jag önskar att du kom hem <3
Svar: Jag är hos Maja

Förklaring: Fick detta sms ifrån någon okänd. Det skulle nog inte till mig. Jag var hemma hos min tjej, och svarade så... då ringde det från okänt och det var en tjej som undrade vem ja var. Hennes mess skulle tydligen till hennes kille. Och hon hade blivit lite nerväs när jag svarat Maja :)

/Tobbe

Felsms.com

2 kommentarer: