Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 juli 2011

Ut ur garderoben

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mamma
Sms: Jag såg sjukt snygga killar idag. Nästan så att man ville dra av dom brallorna och ge dom avsugningar hihi
Svar: Men fy. Men är det som skriver?

Förklaring: Jag hade inte riktigt kommit ur ifrån garderoben än hehe. Ett riktigt failmess av mig. Detta sms skulle till en bögpolare. Hihi helt galet. Jag fick förklara till mamma och som tuuuur var så tog hon det helt ok.

/Sexy

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. det var bra att fin mor tog det bra att du är bög! :) jag fattar inte föräldrar som inte kan axeptera en om man är bög! Själv så tänkte min far sparka ut mej från huset när jag berättade att jag var bög :( // Jimmy <3

    SvaraRadera
  2. bögar...Stolt kristdemokrat här ja ;)

    Gud undrar vad ni vill från honom...
    /G Meister.

    SvaraRadera