Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 14 augusti 2011

Dåligt sexliv

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Kloka faster Gun
Sms: Sexet är inte lika bra nu som det var förr. Har jag kanske tappat känslorna?
Svar: Du är gravid!

Förklaring: Skulle skicka till en väninna ang min och min sambos sexliv som försämrats senaste halvåret. Men när jag råkade skicka fel till min faster så trodde hon att jag var gravid. Vilket inte var fallet. Vi hade bara hamnat i en grop... Ta mig upp någon :)

/Eva

Felsms.com


2 kommentarer:

  1. va lite snäll mot honom charmera han med? ja.. klä upp dig fint, bjud honom på han favorit mat? ge honom någon öl som han tycker om "fin öl" (om han nu dricker öl?) ge honom en massage i sängen (nästan naken?) och sedan "bling" utan problem skulle jag säga!
    om min flickvän gjorde det för mig! WOW!

    SvaraRadera
  2. Gärna de ;) skriv till tamigupp@live.se

    SvaraRadera