Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 16 augusti 2011

Full och kåt

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Fel jobbarkompis
Sms: Jag är lite full och drar hem nu. Om du vill kan du komma efter. Jag är både full och kåt. Kåt på DIG!
Svar: Inget

Förklaring: Var en fest med jobbar-kompisarna, en av dom hade jag en affär med, fast han var gift. Hade läst någon gång att män älskar att man nämner dem vid namn när man pratar sexuella saker med dom, vilket jag gjorde här, men i fyllan och villan hamnade det hos fel kille. Jag märkte såklart inget förrän jag fick en jävla utskällning nästa dag för han trodde jag ville sprida ut att han var otrogen. Lyckligtvis lyckades vi få den andra kollegan att tro det skulle till någon helt annan Jonas och vi kunde fortsätta snuska i lugn och ro.

Felsms.com


7 kommentarer:

 1. Alltså, alla ni som dränker den här sidan med felsms om hur ni är otrogna och är riktigt stolta över det, har affärer med personer som är gifta, och som glatt delar med er av "heta nätter" som ni haft efter att ni råkat skicka ett sms fel, hur är ni egentligen funtade...?

  SvaraRadera
 2. Snälla var ett troll. Annars är Du en jävla äcklig människa. Det är ni båda.

  SvaraRadera
 3. Nu har ju hon inte varit otrogen, det är ju mannen som är dum i huvudet även om hon har viss del i det

  SvaraRadera
 4. Fast det är ju inte direkt snällt att hålla på med någon när man vet att han är gift!

  SvaraRadera
 5. Kul att vara den andra kvinnan, ALDRIG, och vidrig jan man inte skaffa ngn som ej är gift?! Hoppas hon tänker att han klunkar sin fru innan han stoppa kulen i munnen på den han är otrogen med. Äckliga hora!

  SvaraRadera
 6. Att man går med på det är lika fel det, och hon förtjänar en örfil.

  SvaraRadera