Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 13 augusti 2011

Killen på andra sidan gatan

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Snygg kille från krogen
Sms: Jag blir helt jävla galen av ******! Fan vilken tur att jag bor så nära krogen, där han jobbar, sitter på knä och gömmer mig med kikare, för att se hans miner när han får mina sms.. Aaah.. han är så snygg och gör mig så kååt!
Svar: Hahah.. Fel sms eller? Roligt att man har ögonen på en. Kom förbi någon dag så kan vi prata. Kram :)

Förklaring: Skulle skicka till min bästavän som smsade hela tiden och undrade hur det gick. Han är bra vän med min pappa och då han är alldeles för gammal. Vågar aldrig sätta min fot där igen! Fyfan..

/Anonym

Felsms.com


3 kommentarer:

  1. Men nu fattar jag inte? Om han gör dig så kåt och om det var till en snygg kille på krogen.. Vad är det som är så fyfan?

    SvaraRadera
  2. att hon skickade felsms så klart. Det är just de denna sida går ut på

    SvaraRadera
  3. Det gjorde ju tydligen inget att du råkade skicka fel, med tanke på inviten du fick som svar? Det är bara att satsa! :) Ålder spelar ingen roll, om du inte är under 15 år

    SvaraRadera