Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 16 augusti 2011

Massageolja

Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Killen
Sms: Jag oljade in hans kuk med jordgubbaolja och du har rätt! då gick det mycket lättare att suga den. Tack för tipset :)
Svar: Haha skämtar du?

Förklaring: Fy så pinsamt. Jag hade fått ett tips av en tjejkompis för jag gillade inte direkt att suga kuk. Men efter hennes tips så har det gått bra, det smakar ju jordgubb ;)

/Jasmine

Felsms.com


8 kommentarer:

 1. vart köpte du oljan ? :)

  SvaraRadera
 2. haha tjenare. skön blogg du har. :) tjecka min, eftersom du gillar humor så borde du gilla min blogg också. ;) Eller du kanske inte gör det allas! Så ska ge dig ett litet smak prov. Vad är Roligast att driva om? Svaret har du redan i ditt huvud just nu, gå då in på min blogg och jag träffade rätt på din humor! :)
  (förlåt om du inte gillar dessa medelande, men jag kan inte sluta att försöka gör människor glada) :)

  SvaraRadera
 3. vart köpte du oljan ? :)

  SvaraRadera
 4. http://sinfashion.se/epages/sinfashion_se.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/sinfashion.se/Products/60041/SubProducts/60041

  Där kan du browsa :)

  SvaraRadera
 5. Gå inte in på bloggen, inte rolig

  SvaraRadera
 6. jag skulle gissa att hon köpte den på kondomeriet ;)

  SvaraRadera
 7. Men shit människa! Du behöver inte suga kuk om du inte gillar det! Säg det till killen, det finns andra sätt att tillfredsställa varandra på. Att ge någon oralsex handlar om att du själv ska vilja ge oralsex för att den andre ska få det skönt. Det handlar inte om att den andre ska få det skönt fastän du vantrivs.

  SvaraRadera