Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 20 november 2011

98:or

Till: robin
SMS: omfg omfg.. robin skrev till mig precis! serri han e 2 år äldre!?!? ;o nu tjatar han om att jag ska suga i skolan imorgon!! han blir bara värre oc värre för varje gång vi smsar/chattar :'( Helvete för den killen asså jävla svin, va fan ska jag göra?? jag kommer nästan bli tvungen att göra de han vill så att han inte berättas för ****** om de som hände du vet förra månaden??! ;o han sa att han kommer gö de om ja inte gör de han vill :( kuk, Sandra du måste hjälpa mig!! jag vill verkligen inte förlora henne nu när vi entligen blivit vänner igen men de e liksom hennes ex. seriöst jag är både kär i honom och hatar honom samtidigt!!. fast han vill ju ändå bara ha mig för min kropp och de han vet att ja gjort me andra killar och inte för mig !! :( kan du komma om typ 10 min?? dör här, btw jag skolkar imon ... för säkerhets skull!!!!!!
Svar: visste inte att de va så du kände din äckliga lilla kuksugare. om du inte gör de ja vill imon din hora komme ja säga till ****** o då e de slut fö dig ;)<3

Förklaring: Finns inte så mycket att säga. Då gjorde jag som han sa dagen efter, i skolan men det gjorde de hela ju såklart ännu värre. Han skvallrade såklart till min kompis (hans ex) och inte minst till hela skolan då jag inte längre ville hålla på att "sälja mig" för denna kille. Dock är detta nästan över 1 och ett halvt år sedan nu så det är längre inget viktigt för mig, jag har mognat mycket kan jag säga. Däremot är killen fortfarande ett svin, han är nu nästan 17 och håller på med små stackars oskyldiga 98:or för att han inte kan få någon i sin egen ålder men det hör väll kanske inte hit! :)

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.2 kommentarer:

  1. Det är skrämmande att du och många andra unga tjejer låter killar kontrollera er på de här sättet! Hotar de med att berätta något för nån, gör det för dem i så fall. Hellre än att bli förnedrade och utnyttjade, killen borde anmälas! Man kan anmäla anonymt, så du och ni alla vet....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det före dem! (Ska det stå) menar att berätta det själva för den personen istället...

      Radera