Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 11 november 2011

Aight

Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.


Till: Lucas 
Sms: Haha jaha.. Vet inte får se vad som händer, jag hänger ju med er nu inte henne aight?
Det skrev han
Svar: ??????


Förklaring: Detta skulle verkligen inte hamna i hans inkorg utan min bästaväns inkorg. Det som står skickade Lucas till mig och jag skulle skicka vidare till min bästavän vad vi snacka om. För han är en ny person i staden som även går i klassen jag innan gick i tills jag bytte, och min bästavän gick ut förra året och nu har vi börjat umgås med honom och han skulle träffa en tjej dagen därpå som jag kände flera år tillbaka och detta smset var bara pinsamt. Men jag berättade hur det var och han blev icke sur! Tur det


Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar