Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 13 november 2011

Åke

Till: Frugan
Sms: Vad hade du smörjt in dig med? Jordgubb? Det smakade så i alla fall.
Svar: Fy fan vad du gör mig ledsen. Vem är hon? Eller jag vill inte veta utan bara att du lämnar mig. Och nu kan jag säga så du får reda på det. Så flirtar Åka med mig. Han vill dejta mig. Kanske han skall få det nu när du skall dra åt helvete.

Förklaring: Smset var menat till en manlig arbetskamrat som jag bet i fingret för att han skulle sno min öl kvällen innan då vi var ut. Nu trodde min fru att det var en kvinna som smakade jordgubb. Vet inte om hon trodde mig. Men vi har skiljt oss och hon träffar Åke på hennes jobba numera. Lika bra det kanske.

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar