Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 21 november 2011

Gummisnopp

Till: Pappa
Sms: Hejhopp gummisnopp!!!!
Svar: Inget


Förklaring:
 Julen 2008 skulle jag skoja med min bror och "låtsas" skicka till pappa och sedan trycka på avbryt. Men som vi på alla denna sida vet finns det TYDLIGEN INGEN avbryt-knapp! Dagen efter när det bara var jag och pappa i bilen frågade han vad det var för konstigt sms jag hade skickat. Jag svarade inte... /Beatrice

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar