Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 17 november 2011

Kapten Brunöga

Till: VD:N på företaget jag jobbar på 
SMS: Tjena kapten brunöga. Vad sägs om ett sjöslag ikväll? Jag ska ringa ***** när jag kommer hem, då kommer han över till mej sen ska vi sänka några öl och kolla på sons of anarchy sen till bowlingen och bowla och lite mera öl och snacka skit. Vad säger du?
Svar: Inget, utan på morgonen efter på jobbet kom han till mej och klappa mej på axeln och sa: gick det bra att skicka sms igår?

Förklaring: Jag och några polare bruka alltid kröka på onsdagar och skulle precis sätta mej i bilen och åka hem från jobbet när jag råka skicka smset till fel person, men han tog det inte så farligt så det gick bra :P

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar