Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 10 november 2011

Kär

Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.


Till: Killen jag gillade
Sms: Asså det är helt sjukt vad jag är kär i honom. Har aldrig känt såhär för en kille i hela mitt liv. Vill bara ha honom nu och föralltid. Jag är jättekär vad ska jag göra, oså sitter han där och jag vill bara ha honom hos mig. JAG ÄR SÅÅ KÄR, VAD SKA JAG GÖRA?:(<3
Svar: Inget


Förklaring: Jag och några kompisar var på en fotbollsmatch och killen jag gillade var med och satt på samma bänk som oss, smset skulle till min bästa vän som också satt där för jag behövde råd men hon satt en bit ifrån, dock hamnade det hos killen jag gillade, jag gick därifrån och skämdes jätte mycket.

/Ella

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar