Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 30 november 2011

Lilla bitch

Till: En kille i min klass från mig
SMS: Jag hatar dig din lilla bitch. Fattar du det?! Du ska ge i fan i att prata med mig så håll din käft så fort du ser mig annars slår jag ner dig och då bli det jävligt synd om dig!!!
Svar: Okej det var bra att veta för det visste jag ej :) Hoppas du får en trevlig måndag då syns vi igen och om du nu skulle slå ned mig så tror jag inte du har en chans LOL xD

Förklaring: Jag och min syster hade bråkat under hela söndagen och jag skulle egentligen skicka smset till henne och vi brukar skicka såna där arga sms till varandra när vi bråkat men vi menar dom aldrig. Och eftersom killen och min syrra börjar på samma bokstav och ligger precis under varandra i kontaktlistan så råka jag ta honom istället. Och han hade inte comviq och jag hade inga pengar kvar för att svara att jag hade skickat fel så måndagen blev pinsam men jag förklarade att jag hade skickat fel. / Amandis

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar