Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 19 november 2011

Masssms

Till: Min bästa vän (som det skulle), mamma, pappa, min 12-åriga kusin, min handledare på arbetsförmedlingen samt några andra vänner.
SMS: Hahaha. Du vet dom asjobbiga brudarna igår? Den orangehåriga och den lilla bruden som skuttade runt värre än en kanin på ecstasy? Det var dom som velat ligga med Richard igår. Hahaha, pallar inte! 
Svar: "Öööh? Vad menar du?" från min kusin. "Så du pallar inte Duracell kaniner m ecstacyorange päls Haha:D" från pappa. Bland annat.

Förklaring: Tydligen några lagom brudar från krogen jag var på som velat ligga med min pojkvän som var på en annan krog och jag råkade skicka detta smset till ett gäng människor.

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar