Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 21 november 2011

Överslaf

Till: Pappa
Sms: Va skulle du göra om jag tog av mig kläderna och lag mig hos dig?
Svar: Skrika på hjälp

Förklaring: Min kille åkte med min familj på semester och han ville inte ha sex med mig i stugan när mina föräldrar också bodde där. Smset skulle till honom som låg i överslafen. Nu kom det till pappa som frågade på morgonen om jag gått över till någon annan säng. Han förståd att jag skickat fel.

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar