Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 7 november 2011

PUNKT

Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.

Till: Min Chef
Sms: Åhh fy fan nu säger han att jag måste fixa med jobb rapporterna. Han ska vell vara min chef? Jag e fan bara sommaranställd. Och jag har inte fått min lön heller som skulle kommit för en vecka sen. ÅHH HATAR HONOM.
Svar: Du får hata mig hur mycket du vill men du får ändå inte din jävla lön förens om några dagar. PUNKT

Förklaring: Jag hade avslutat mitt sommarjobb sedan en vecka tillbaka. Min chef la ALLT ansvar på mig och mina andra jobbarkompisar hade redan fått sin lön men inte jag.. Jag blev jäkligt arg och han var inte direkt van vid att hans anställda sa åt honom. Jag messade med min vän om detta och då skulle jag skriva det sms:et ovan som ISTÄLLET råkade skickas till min chef. OMG. Ett pinsamt moment för mig just då... /Malin

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar