Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 25 november 2011

Tusen gånger om

Till: Min bror, från en kille
SMS: Ja knullade med Hanna igår och skulle göra det tusen gånger om! du är så jävla ful och dålig i sängen ändå! inte så att ja någonsin brydde mig om dig ja utnyttja dig bara du är inte värd något för någon din jävla hora, och om du inte kommer hem till mig nu och suger av mig så berättar jag för din bror om oss! då ligger du jävligt illa till!   
Svar: Du fattar väl att det inte är min syster som ligger illa till det är du! du låter henne va annars ska jag skära kuken av dig och trycka ner den i halsen på dig! fattar du!?  

Förklaring: Min bror glömde sin mobil hemma och jag kunde inte låta bli att läsa hans sms. denna kille sa att han skulle berätta för min bror om ''oss'' ja var rädd att min bror skulle bli arg på mig så ja vågade inte säga åt killen att dra. undrade varför han inte hade smsat eller sagt ngt på så länge.. jag sa inget om vad ja läst och min bror sa aldrig ngt heller..

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar