Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 11 november 2011

Två tjockisar

Till: Min kusin
Sms: Tro mig du vill inte komma hit.
Svar: Fleeera minuter senare: Haha tack för den xD
Förklaring: Var på en fest hos min kusin som verkligen sög. Var världens totalfopp och tanken var att min kompis skulle komma dit senare. Men när jag kom in dit var det två stycken tjockisar där, ena pratade om hennes släkt hela kvällen och familjeproblem, ett par satt och hånglade och en annan kille satt tyst och hade mittbena... Så jag smög in på toaletten för att rädda min kompis från att hamna i samma situation, men smset gick till hon som hade festen i stället.

Ringde min kompis i panik som smset egentligen skulle till och frågade vafan jag skulle göra. Men hon hade inget bra svar. Så med röda kinder gick jag och satte mig i soffan med min kusin och resten av folket och sa "min kompis tvekar så jävla mycket, ena sekunden vill hon komma, andra orkar hon inte så jag smsade henne och sa "tro mig du vill inte komma hit" och då sa hon "jaha, för smset gick till mig i alla fall, hahaha!" Och så svalde hon lögnen (den vita lögnen, right?)

Skickade även ett till sms till min kusin när jag såg att jag hade skickat fel och skrev "det är ändå ingen du känner här."

Tror ändå min kusin kanske förstod, men pinsamt var det i alla fall... Trodde ALDRIG att jag skulle hamna på felsms.com but I did.

Felsms.com

Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar