Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 15 december 2011

Gay

Till: min pappa
SMS: Hej sötnos, vill du ha kuk ikväll? jag har en på gång!
Svar:Vad i helvete!? 


Förklaring: jag skulle fan skicka smset till min pojkvän Patrick eftersom jag e gay o då var min pappa precis över honom på kontakt listan så då råkade jag skicka smset till honom! Jag förklarade för pappa att jag var gay o smset skulle till Patrick o inte till honom... Det tog ett tag för honom att fatta att jag var gay men han hade inget emot mig för det ändå! 
Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar