Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 5 december 2011

Göra slut

Till: Ex kille
SMS: Jag tror att han försöker göra slut. Snälla ring mig, ja ber<3 
Svar: 
Inget han satt bredvid mig

Förklaring: Jo, jag satt på min säng med min dåvarande kille när han tillslut sa att han tyckte att vi kanske skulle börja träffa andra och att jag inte borde gilla han för mycket. Skulle sms till min kompis för men råkade såklart skicka det till killen ist. Som tur var så skrattade han bara, åkte hem och har nu inte snackat med han på 2 år.

/sabina

Felsms.com Gillar du att flirta? På Eflirt.se hittar du andra som älskar att flirta och söker en dejt just nu.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar